Hétfőtől vasárnapig (24/7)

Nyitvatartás

+36 20 99 888 50 / +36 20 99 888 05

Telefonszám

7624 PÉCS, RÓKUSALJA UTCA 7.

info@superpop.hu

Éjszakai belépési kód: 5566

Rólunk

KIK VAGYUNK?

A Super Pop önkiszolgáló mosoda Pécs belvárosában a Rókusalja utca 7. alatt vár mindenkit az év minden napján 0-24 óra között. Nagy méretű mosógépjeinkben az átlagos otthoni mosás dupláját kimoshatod! Legyen szó függöny, ágynemű, takaró, paplan, párna, vagy akár egy kisméretű szőnyeg, nagy plüssmackó mosásról, nálunk rövid idő alatt, egyszerűen megoldható!

  • Mosodánk teljesen önkiszolgáló, a várakozás idejére kényelmesen elhelyezkedhetsz a kanapén, ingyenes Wifi-t használhatsz.
  • A mosodát mindenki saját felelősségére használhatja. A ruhákban okozott károkért anyagi felelősséget nem vállalunk.
Amit csinálunk

Miért a SuperPop?

Mosás

Gépjeink nagyméretű, 10 kg-os kapacitású mosó- és szárítógépek, amelyek speciális, nagyon hatékony, de gyengéd, környezetbarát mosószerekkel működnek.

Szárítás

A mosóprogram lejártát követően a frissen mosott ruhákat azonnal 10 kg-os szárítógépben kb. 35 percen belül száríthatjuk.

Környezetvédelem

A hatékony és gyors mosás és szárítás mellett a környezetvédelem is nagyon fontos számunkra. Minél több textiliát mosunk egyszerre,

ÁRAINK

  • A mosás és a szárítás egyaránt 1000 Ft.
  • A mosáshoz nem kell mosószert, öblítőt hoznod, azokat a kiválasztott program szerint adagolják a gépek. A mosás bő fél órát vesz igénybe. A gépbe csak olyan textíliákat tegyél, melyekről meggyőződtél, hogy gépben moshatók!
  • A szárítás időtartama 40 perc. Kérlek vedd figyelembe, hogy a szárítás időtartama adott, ha túl sok szárítandó ruhát teszel be elképzelhető, hogy az nyirkos marad.
  • A fizetőpanel nyugtát ad. Amennyiben Áfás számlára van szükséged, igényedet kérjük jelezd az info@superpop.hu email címre.

Hogyan használd?

1. Előkészítés

Ellenőrizd, hogy a ruhák zsebeiben nem maradt olyan tárgy ami a mosás során kárt tehet a ruháidban. Ezután tedd a mosnivalót a mosógépbe, zárd be az ajtaját és válaszd ki a programot.

3. Mosás

A mosás automatikusan elindul, a mosó, fertőtlenítő és öblítő szerekere ne legyen gondod, azokat gépeink automatikusan adagolják.

2. Fizetés

Az automatánál válaszd ki a gépet amit használni szeretnél, és a fizetési módot. Fizethetsz készpénzzel, (érme és papír egyaránt), pay pass kártyával vagy törzsvásárlói kártyával. Bankjegy illetve érmék melyeket elfogad az automata: 100, 200, 500, 1000 Ft.

4. Szárítás

Miután kész a mosás tedd át a szárítógépbe, válaszd ki a kívánt hőfokot, és az automatánál a fizetési módot.

Szárítás után kérjük, hogy a szárító szűrőjét tisztítsd ki. Köszönjük!